Σύγκριση των θεραπειών

Η διαφορά είναι εμφανής

Η απόφαση ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για να ισώσετε τα δόντια σας είναι σίγουρα μέσω του smileform.  Γιατί μόνο το smileform  παρέχει  συνεχόμενη τεχνολογική αναβάθμιση με την οποία ελέγχει κάθε μικρή κίνηση των δοντιών σας γνωρίζοντας το αρχικό και τελικό αποτέλεσμα, σε σύγκριση με τα σιδεράκια και άλλες τεχνολογίες με νάρθηκες που δεν μπορούν να ακολουθήσουν αντίστοιχες σύγχρονες μεθόδους. 

 

Γιατί το smileform ειναι διαφορετικό απο άλλες ορθοδοντικές θεραπείες;

 

Με το smileform μπορούμε με διάφορες τεχνικές να ανεβάσουμε, να κατεβάσουμε και να στρίψουμε τα δόντια, χωρίς σιδεράκια, χωρίς μέταλλα και brackets με πολύ λεπτούς νάρθηκες, που ειναι πολύ διαφανείς και τους αλλάζετε μόνοι σας στο σπίτι. Επομένως, διαφέρει γιατί είναι πιο εύκολο και πιο ελεγχόμενο. 

 

Χρήση όπως μας βολεύει.

Τα σταθερά σιδεράκια μπορεί μόνο ένας ειδικός ορθοδοντικός να τα βγάλει. Επίσης δυσκολεύουν τον καθαρισμό των δοντιών σας και των ούλων και ίσως να σας αναγκάσουν να αποφεύγετε κάποιες τροφές.

Σε αντίθεση με τους smileform νάρθηκες, του οποίους βγάζετε για λίγο, ώστε να βουρτσίσετε τα δόντια σας , να φάτε ή να πάτε σε ένα προσωπικό ραντεβού. Έτσι έχετε την καλύτερη υγιεινή στο στόμα σας και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο εύκολη.

 

Δείτε το καινούριο χαμόγελό σας ψηφιακά.
Άσχετα ποια διαδρομή θα ακολουθήσει η θεραπεία, o smileform οδοντίατρος μπορεί να σας δείξει βήμα βήμα σε 3D βίντεο τη διαδρομή της θεραπείας και τα στάδιά της. Έτσι θα ξέρετε ανα πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο θα βρίσκεστε και θα γνωρίζετε απο τώρα ποιο είναι περίπου το τελικό σας χαμόγελο με ίσια δόντια.